library-icon

הספרייה המקוונת של מכללת רטר

פתרון בעיה

נכתב על ידי: חגית ברוך

דמייני את עצמך עומדת במרכז חדר… איזה חדר שתבחרי… אולי בבית שלך… או בכל מקום בו את מרגישה שזהו המקום שבו את מקבלת עלייך מטלות שונות.

וממקום גבוה בו את נמצאת נזרקות אליך סוכריות… הרבה סוכריות… בכל מיני צבעים וגדלים… סוכריות גדולות וקטנות, עם הרבה צבעים או בצבע אחד.

וכשהסוכריות נזרקות אלייך את יודעת לזוז הצידה על מנת לא לספוג את כל מטר הסוכריות… והסוכריות שמגיעות אלייך הן סוכריות האתגר שלך… את מקבלת אותן כמטר של הזדמנויות טובות… כמטר של אתגר… את שמחה לקבל את הסוכריות.

לפעמים קורה שנזרקות אלייך הרבה סוכריות… כל כך הרבה שכשהן מגיעות אלייך הן בעצם הופכות להיות משקולות… משקולות קטנות… והמשקולות האלה גורמות לך לבלבול וחוסר אונים.

לך יש דרך לפתור את הבלבול, את חכמה ויודעת מה לעשות כדי להקל עלייך… את לוקחת את המשקולות ומעמידה אותם בטור… טור ארוך… משקולת אחר משקולת… המשקולות מסודרות… וכשהן מסודרות בטור את יודעת לקחת אותן אחת אחת ולטפל בכל משקולת בתורה… כל משקולת מקבלת התייחסות נפרדת… וכשאת עושה זאת בסדר המסוים הזה את מרגישה טוב … את בשליטה.

וכך בכל פעם שתעמדי במקום בו את מקבלת מטלות את תדעי איך לנהוג… ובכל פעם שתנהגי כך תרגישי הקלה… תרגישי חופשייה… חופשייה לנוע וחופשייה לתפקד… וכך תהפכי בכל פעם להיות יעילה יותר ויותר.

למידע נוסף על קורסים בנושאי דמיון מודרך ו-NLP

רוצים לגלות כיצד NLP עובד נפלא עם דמיון מודרך?

* שדות אלו הם חובה.